Egységes hozzáférés
Tartsd profilod, beállításaid és kiválasztott munkaterületeid rendezetten egy biztonságos helyen.
Nyiss számlát, hogy hozzáférj egy központi központi helyhez, megkapd a munkaterület frissítéseit, és felfedezd az adott OrixAitrade zónákat, amik neked szólnak.
A regisztráció lehetővé teszi, hogy egy központi helyen áttekintsd a fontos részleteket és testre szabd a munkaterületedet, hogy megfeleljen a munkafolyamatodnak.
Tartsd profilod, beállításaid és kiválasztott munkaterületeid rendezetten egy biztonságos helyen.
Színes piaci gyorslátogatások és időben érkező számla frissítések, hogy mindig tájékozott maradj.
Állítsd össze az elérhető szekciókat, hogy megfeleljen az áttekintési ritmusodnak és preferenciáidnak.
Használd a bejelentkezési oldalt, hogy hozzáférj az OrixAitrade irányítópultodhoz.
Az OrixAitrade úgy van tervezve, hogy egyszerű maradjon. Az alábbi pontok ismertetik, mi történik, miután elküldi az ezen az oldalon található rövid űrlap kitöltését.
Az OrixAitrade-fiók létrehozása csak néhány pillanatot vesz igénybe. Töltse ki a rövid űrlapot, és készen áll a következő lépésre.
Az elküldés után az OrixAitrade összehangolja adataidat azokkal a témákkal, amelyek megfelelnek érdeklődési köreidnek, így olyan tartalmat kapsz, amit valóban fontosnak tartasz.
Modern biztonsági szabványokat tartunk be. Az információid kizárólag a szolgáltatás nyújtásához kerülnek felhasználásra, és soha nem kerülnek át harmadik félnek.
Töltsd ki az ezen az oldalon található rövid űrlapot. Az OrixAitrade ezeket az adatokat fogja felhasználni a fiókod létrehozásához és a további iránymutatáshoz.
Általában kevesebb mint egy perc. Az űrlap csak a lényeges adatokat kérdezi, hogy elindulhass.
A csatlakozás az OrixAitrade-hez ingyenes. Bármilyen opcionális szolgáltatás díja előzetesen világosan kommunikálva lesz.
Az adataidat arra használjuk, hogy létrehozzuk a fiókodat, és ezután iránymutató lépéseket kapsz, amelyek az adott helyzetedhez igazodnak.
Igen. Az OrixAitrade szigorúan bizalmasan kezeli az adataidat, és korszerű biztonsági gyakorlatokat alkalmaz. Részletekért tekintsd meg az Adatvédelmi irányelvet.
Természetesen. Bármikor kérhetsz fiók törlést, az oldal láblécében lévő kapcsolatfelvételi lehetőségeken keresztül.